Nánai Bakonyi Judit

Nánai Bakonyi Judit

Nánai Bakonyi Judit - „Nincs lehetetlen, csak tehetetlen!”

Veszprémben a Vendglátóipari szakközépiskolában végeztem 1999-ben. 1 évet dolgoztam az eredeti szakmámban,és ez idő alatt végeztem el a kéz és lábápoló,műkörömépítő iskolát. Azóta is folyamatosan ebben dolgozom. 20 éves szakmai tapasztalatom alatt folyamatosan képeztem magam és mai napig is tanulok, ennek köszönhetően nagyon nagy vendégkörrel rendelkezem. Alapvetően mindig is emberekkel szerettem foglalkozni.

Sokszor megtaláltak olyan emberek akik szerettek volna még tanulni a szakmáról,és ezért kipróbálhattam már magam oktatóként. Régi vágyam hogy ezt ne csak hobbiként csinálhassam,hanem egy profi csapat tagjaként részt vehessek az oktatásban.

Úgy gondolom, hogy jó kommunikációs képességel rendelkezem, hamar megtalálom mindenkivel a közös hangot. Szeretném minél több embernek átadnom , a tudásomat, és elindítani őket ezen a pályán. A szakmai tudásom átadása, mellett igyekszem arra törekedni, hogy a tanfolyamok jó hangulatban teljenek,és olyanokról is beszéljünk amivel ki lehet alakítani egy vendégkört,és meg is tudja tartani.

Érdekelnek Nánai Bakonyi Judit tanfolyamai
Érdekel az összes műkörmös tanfolyam

Új termékek