Liebl-Majdányi Mónika
Liebl-Majdányi Mónika Műköröm Oktató

Liebl-Majdányi Mónika - " Ha meg tudod álmodni, meg is tudod tenni " - Walt Disney

Kézápoló, Műkörömépítő mester, Lábápoló

Telefon: +3630 552 7301
Email: moncsi.majdanyi@gmail.com

2000-ben végeztem kéz-, lábápoló, műkörömépítőként. Akkoriban a tanfolyamok szervezésével foglalkoztam, így véletlenül jött a lehetőség, hogy végezzem el én is a tanfolyamot. Mindig érdekelt a szépségipar, de akkoriban még csak kozmetikusnak vagy fodrásznak lehetett jelentkezni.

Nagyon jó döntés volt, szeretem a szakmám, szeretek oktatni, nagyon jó a kapcsolatom a volt és jelenlegi hallgatóimmal is.

2010-ben nyitottam meg a saját szalonom, Dorogon. A tanfolyam szervezések és az irodai munka mellett dolgoztam a szalonban. A mester vizsga elvégzése után OKJ-s tanfolyamokon oktatok, vizsgáztatok, illetve technikai és díszítő képzéseket tartok.

Az oktatás során fontosnak tartom a részletes magyarázatokat, a feladat többszöri bemutatását, hogy megértsék és könnyebben elsajátítsák a tanulók a feladatokat.

Mivel a szakmánk folyamatosan változik és rengeteg az újdonság, fontosnak tartom a fejlődést, a szakmai továbbképzéseket, melyeken szívesen részt veszek.

Az oktatás mellett fontos a szalon munka, a törzsvendégek, az ott szerzett tapasztalatokat jól tudom hasznosítani az oktatás során.

A képzéseken jó kapcsolat alakul ki a tanulókkal, a tanfolyamok elvégzése után is tartjuk a kapcsolatot, segítem a munkájukat, később is szívesen fordulnak hozzám tanácsért.

Érdekelnek Liebl-Majdányi Mónika tanfolyamai
Érdekel az összes műkörmös tanfolyam
Új termékek