Kocsis Ildikó

Kocsis Ildikó oktató

Kocsis Ildikó - "Ne add fel! Ha megteszed, ugyanolyan leszel, mint mindenki más!" (Chris Evert)

Kézápoló és Műkörömépítő, Lábápoló Mester, OSZJ oktató

Kisvárdán élek és dolgozom, eredeti szakmámat tekintve pedagógus vagyok. 2000-ben végeztem el a Kéz- és Lábápoló, Műkörömépítő OKJ tanfolyamot, mely életem meghatározó részévé vált, és „imádom” szakmává nőtte ki magát.

Számos továbbképző tanfolyamon vettem részt, folyamatosan bővítettem a tudomásomat, melyet kitartással és nagyfokú türelemmel, alázattal hasznosítok. Szeretek naprakész lenni, mindennapi célom az alaposság és a precizitás, minőségi munka. Mivel a pedagógusi véna erősen dolgozik bennem, ezért nagyon hálás vagyok a Sorsnak, hogy 4 éve OKJ tanfolyamokon adhatom át a tapasztalataimat, tudásomat a diákjaimnak, nagy sikerrel. Alapelvem a türelem, az optimizmus, és a rengeteg gyakorlás, melyet mindig a kedvességgel támasztok alá.
Szakmám csúcsaként 2018-ban Kézápoló-és Műkörömépítő Mester, majd 2019-ben Lábápoló mester lettem. OKJ-s szakmai vizsgákon vizsgabizottsági tagként veszek részt. Díszítő képzéseket, szalonmunkára felkészítő egyéni képzéseket, magánórákat tartok kívánság tananyag alapján a már végzett kolléganőknek.

Érdekelnek Kocsis Ildikó tanfolyamai
Érdekel az összes műkörmös tanfolyam
Új termékek