Czeglédi Dorottya
Czeglédi Dorottya Műköröm Oktató

Czeglédi Dorottya

Mesterleveles körömkozmetikus

A középiskola elvégzése után szereztem meg a kéz- és lábápoló, műkörömépítő bizonyítványomat. Azonnal magával ragadott ez a szakma, és óriási lelkesedéssel vetettem bele magamat a tanulásba és igyekeztem minél gyorsabban fejlődni.

A 18 év alatt két gyermekem született, ez újabb megoldandó feladatokat hozott az életembe, de úgy érzem sikerült összehangolni a magánéletemet a szakmámmal. Szerencsésnek tartom magam amiért a munkám a hobbim is. Számomra mindig a legideálisabb "munka" volt ez, hiszen én osztom be az időmet, az elvárásokat én magam támasztottam, és az akaraterőmnek és kitartásomnak köszönhetően értem el a kitűzött céljaimat.

Körömkozmetikus Mesterként fő profilommá vált a kezdő kolléganők gyors és hatékony szakmai fejlődése.

Több mint 6 éve foglalkozom egyéni és csoportos továbbképzésekkel. Minden alkalommal kihangsúlyozom, hogy az egyénre szabott oktatásban hiszek, ami azt jelenti, hogy a csoportos képzéseim során maximum 4 fővel dolgozom együtt. Ez azért nagyon fontos számomra mert így mindenkire tudok elegendő időt szánni ahhoz, hogy maximális tudással és ezáltal magabiztosabban távozhasson a tanfolyamomról.

Ennek a tevékenységemnek ad helyet a 17. kerület, Hősök tere 18. alatt található okatótermem, ahol kis csoportos továbbképzéseket tartok.

További információért a képzéseimről csatlakozz a "Czeglédi Dorottya-tanfolyamok" Facebook csoportomba.

Az oktatások mellett a szalonmunkám is fontos számomra, a vendégeimet is itt várom nagy szeretettel. Munkáimról további fotókat találsz az Instagram oldalamon, amit Evernailhu néven találsz meg.

A képzéseket mindig egy kis ismerkedéssel, bemutatkozással kezdjük, hiszen nem vagyunk egyformák, és azt gondolom, hogy sokszor az apróságokban rejlik a kulcs a megoldáshoz. Igyekszem minden tanulómnál megtalálni azt a területet amely leginkább fejlesztésre szorul és erre helyezzük a hangsúlyt. Így érem el azt, hogy mindenki személyre szabottan tanulhat a képzéseimen.

Képzéseimmel kapcsolatos bővebb információért keress bátran emailen: dori840603@gmail.com

Fontosnak tartom, hogy egy-egy oktatás után se engedjem el a tanulóim kezét. A nemrég indított Youtube csatornámon a szalonmunkában felmerülő témákat dolgozom fel. Az eltöltött évek alatt rengeteg tapasztalatra tettem szert, amit jó szívvel megosztok a tanulóimmal, mert szeretném, ha minél több precíz, magabiztos szakember kerülne ki a szárnyaim alól.

„Tanulj, hogy még jobb lehess”

Képzéseim:

Alapképzés:

Professzionális manikűr, pedikűr, műkörmös tanfolyam - ITEC

Továbbképzések:

Kezdő szint:

  • Ovális körömforma építése szalon hosszban zselével.
  • Kocka körömforma építése zselével szalon hosszban.
  • Prémium gél lakkozás, gépi előkészítéssel.
  • Töltés+korrekció készítése acryl géllel és zselével.

Haladó szint:

  • Orosz manikűr+premium gél lakkozás
  • Orosz manikűr+acryl gel korrekció+premium gel lakkozás-
  • Kocka körömforma építése reszelt mosolyvonallal, beépített elemekkel.
  • Ovális körömforma építése reszelt mosolyvonallal, beépített elemekkel.
  • Balerina körömforma építése reszelt mosolyvonallal, beépített elemekkel.
Érdekelnek Czeglédi Dorottya tanfolyamai
Érdekel az összes műkörmös tanfolyam
Új termékek