2020.05.30 | Szolnok, Szapáry út 6. Tanfolyam: Szolnok - Lábápoló OKJ képzés

OKJ változások miatt utolsó lehetőség! Tanulj nálunk díjnyertes Perfect Nails alapanyagokkal igazi mesteroktatóktól. Lábápoló OKJ képzés indul Szolnokon a Nail&Beauty Academy Kft. szervezésében. Képzésünk gyakorlat és sikerorientált, nagy hangsúlyt fektetünk az alapok magas szintű oktatására, hoyg a friss OKJ tanítványok is tökéletes, esztétikus szép munkát végezzenek és könnyedén boldoguljanak újdonsölt szakemberként a szalonvilágban. 

Kidolgozott tételeket adunk, hiszen tudjuk, hogy az anyag feldolgozása milyen sok időt és energiát venne igénybe. A tananyag magába foglalja az anyagismeret, orvosi ismeret, vállalkozásismeret szakmánkhoz kapcsolódó ismeretanyagát, mint elméleti tantárgyakat. 

Magas óraszámban tartjuk a agyakorlati órákat, egyénre szabottan, mindenkinek a saját igényét figyelembe véve. A vizsgára való felkészülést tapasztalt oktatógárda biztosítja. Továbbá a bizonyítvány megszerzése után kedvezménnyel tudunk továbbképzési lehetőséget is biztosítani! Célunk, hogy a nálunk tanult kollégák képesek legyenek önálló, minőségi szolgáltatás nyújtására! Kellemes, barátságos környezetben várunk szeretettel!

Tanfolyam részletei

Végzettség megnevezése: Lábápoló OKJ (Nyilvántartási száma: E-001445/2016/A002)

Tanfolyam kezdete: 2020. május 30. 

Óra: Szombat - 14:00-20:00

Résztvevők száma: 10-12 fő

Képzesi díj: 115 000 Ft tandíj+anyagok, eszközök ára

Vizsgadíj: 40 000 Ft

Oktató: Szulimán Nikoletta

Kéz-és lábápoló, műkörömépítő szakmai végzettséggel rendelkezem. 15 éve minősített szakoktatóként osztom meg tudásomat a tanulóimmal és segítem őket az elindulásban. 2015-ben mestervizsgát tettem a Kéz-és lábápolás, valamint Műkörömépítés szakmákból. Célom, hogy ne csak a bárki által megtanítható lexikális tudást adjam át a hozzám érkező, tanulni vágyó embereknek, hanem a rohanó mindennapokban elveszített mosolyt is visszacsaljam az arcokra. Oktatási stílusomban nagyon fontos, hogy jól érezd Magad, nevess sokat és visszatalálj Önmagadhoz! :) 

Email: szuliniki@gmail.com

Telefonszám: +3670 388 1856

Ne habozz, jelentkezz!

Oktató: Szulimán Nikoletta