2021.08.27 | Budapest, Dohány utca 46. Tanfolyam: Budapest - Lábápoló OKJ - Délelőtt

2021.09.21
Budapest - Lábápoló OKJ - Délelőtt

Becsatlakozási lehetőség! Tanulj nálunk díjnyertes Perfect Nails alapanyagokkal igazi mesteroktatóktól. Lábápoló OKJ képzés Budapesten a Nail&Beauty Academy Kft. szervezésében. Képzésünk gyakorlat és sikerorientált, nagy hangsúlyt fektetünk az alapok magas szintű oktatására, hogy a friss OKJ tanítványok is tökéletes, esztétikus szép munkát végezzenek és könnyedén boldoguljanak újdonsölt szakemberként a szalonvilágban. 

A tanfolyamhoz ráadásul még ajándék kötényt, UV lámpát, tankönyvet, EUROPASS bizonyítványt és kidolgozott tételeket is biztosítunk!

Tanfolyam részletei

Végzettség megnevezése: Lábápoló OKJ (Nyilvántartási száma: E-001445/2016/A002)

Képzesi díj: 120 000 Ft tandíj + anyagok, eszközök ára

Vizsgadíj: 40 000 Ft

Kapcsolat: +3670 633 6662

Részletfizetési lehetőség!

Oktató: Kovács Gabriella

18 éve végeztem a Perfect Nails kéz-és lábápoló, műkörömépítő képzésén. Folyamatos képzésekkel és gyakorlattal Nail Master Gold minősítést, mester minősítést szereztem. 15 éve Perfect Nails szakoktatóként dolgozom, ill. Zala megyében és Budapesten oktatás szervezőként segítem a leendő kollégák fejlődését. Számos hazai és külföldi versenyen vettem részt a zsűri munkájában. Szakmai lapokban jelentek meg munkáim, publikációim. Vizsgaszervezői és szakértői feladatokat látok el. OKJ-s szakmai vizsgákon vizsgabizottsági tagként és elnökként segítem a vizsga lebonyolítását. OKJ-s alapképzéseket, technikai, építő és díszítő tanfolyamok keretében szeretném átadni tudásomat, tapasztalatomat azok számára, akik érdeklődnek e szép szakma iránt. Nail&Beauty Academy egyik alapítója és vezetője vagyok. Munkámban és az oktatásban is a maximumra törekszem és ezt szeretném átadni tanítványaimnak is. A siker alapja az alázat és a folyamatos fejlődés. 

Email: kovacsgabi70@gmail.com

Telefonszám: +3670 633 6662

Ne habozz, jelentkezz!

Oktató: Kovács Gabriella