Körömmatrica - Sirenes Secret 13

PNDM05
490 Ft
Készleten
+
PERFECT DAY
Perfect Day Online Körmös Bemutató
Szállítási információk
  • Szállítási idő 2-4 munkanap
  • Ingyenes szállítás 15.000 Ft feletti vásárlás esetén Részletek->>>
Fizetési lehetőségek
Miért éri meg nálunk vásárolni?
BrandPerfect Nails SzínárnyalatEzüst EffektHolografikus
 

 Körömmatrica - Sirenes Secret 13

Multifunkciós holo körömmatrica, mely gyors díszítéshez sokrétűen felhasználható. Stencilként működik, tehát az előre kivágott mintákba fog belekerülni a kiválasztott szín és a matrica eltávolítása után csak a mintázat marad a körmön.

Használata:

1. Akril festékkel

Készitsük el a kivánt szinű alapot (műköröm, géllakk), majd mattitsuk le. Ragasszuk fel az óvatosan leválasztott hálót a köröm felületére, és simitsuk rá. Az akrilfestéket vegyük fel enyhén nedves latex szivaccsal, és tunkoljuk rá a körömre. A Sirenes’ Secret matricát az egyik sarkánál megemelve óvatosan válasszuk le a körömről. Ha szükséges, korrigáljuk a mintát. Amikor az akrilfesték megszáradt, rugalmas fényzselével zárjuk le a körmöket.

2. Chrome porral

Készitsük el a kivánt szinű alapot (műköröm, lakkzselé), majd mattitsuk le. Ragasszuk fel az óvatosan leválasztott hálót a köröm felületére, és simitsuk rá. Az akrilfestéket vegyük fel enyhén nedves latex szivaccsal, és tunkoljuk rá a körömre. A Sirenes’ Secret matricát az egyik sarkánál megemelve óvatosan válasszuk le a körömről. Ha szükséges, korrigáljuk a mintát. Amikor az akrilfesték megszáradt, rugalmas fényzselével zárjuk le a körmöket.

3. Géllakkal, színes zselével

Készitsük el a kivánt szinű alapot (műköröm, lakkzselé), majd mattitsuk le. Ragasszuk fel az óvatosan leválasztott hálót a köröm felületére, és simitsuk rá. A zselét, lakkzselét vékony rétegben hordjuk fel a felületre, ne köttessük! A Sirenes’ Secret matricát az egyik sarkánál megemelve óvatosan válasszuk le a körömről. Ha szükséges, korrigáljuk a mintát. Köttessük ki teljesen az anyagot.  Az alapkörömnek megfelelő fényzselével zárjuk le a körmöket.

 

Előnye: Gyors elkészítési idő, izgalmas, trendi minták.
 
 
 

Nincsenek bejegyzések

Értékelem
Valószínűleg ezek is érdekelhetik
  • Hasonló termékek
  • Akciós termékek
  • Bestsellerek
  • Népszerű termékek
  • Nemrég megtekintett
Gyors házhoz szállítás

Megrendelését 2-4 munkanap alatt kiszállítjuk!

Professzionális termékek

Termékeinket világbajnok körömépítőkkel teszteljük!

Biztonságos vásárlás

Ha elégedetlen, 14 napig elállhat a vásárlástól!