Erősíts Elastic-kal! - Műkörmös Oktató Videó

VID018
3 990 Ft
Ár hűségpontban: 3990 pont

Ez a termék digitálisan elérhető tartalom.

Gél Lakk Akció

Gél Lakk Akció

Gél Lakk Akció

Szállítási információk
Fizetési lehetőségek
Miért éri meg nálunk vásárolni?

Erősíts Elastic-kal! - Műkörmös Oktató Videó

Ez a videó a lakkzselé felvitelének egy precízebb technikáját mutatja be, ahol az előkészítésnél komplexebb gépi előkészítés történik, az anyagfelvitelnél pedig egy jóval alaposabb és a lenövést késleltető technika tanulható meg egyszínű, erősített géllakk töltésén keresztül. Ehhez a videóhoz ajánlott előzetesen a Technikai Alapok - Műkörmös Oktató Videó.

Mi mindenről tanulhatsz ebben a videóban?

A videóban bemutatásra kerül: körmök gépi előkészítése a különböző csiszolófejek használatával, erősített gélakk töltése, geometriai díszítések, szabadkezes festések, nyomdázás, matricázás.

 • Az előkészítés: az a fázis, ahol alapvető hibák kiküszöbölésével jelentősen növelhető a körmök tartóssága, emellett a bőr megfelelő felemelésével, valamint a kutikula és a sáncok tisztításával sokkal precízebb eredményt lehet elérni.A gyors gépi előkészítés csupán néhány csiszolófej használatával. ( Galaxy gyémántporos csiszolófej, hengerfej..) 
  Trükk: A henger fej körömhossz és forma kialakítására is kiválóan alkalmas, megmutatjuk hogy csináld!
 • A reszelés: az a fázis, ahol a megfelelő technikák alkalmazásával az előzőekben már precízen elkészített körmöket könnyedén, néhány perc leforgása alatt szinte tökéletessé lehet varázsolni.
 • Gyors és precíz, géppel kombinált előkészítés, kissé megemelve a kutikula területét a jóval pontosabb előkészítés és anyagfelvitel érdekében.
 • Természetes körömlemez előkészítése úgy, hogy a következő alkalommal ne kelljen teljesen leszedni a körmöt, hanem alkalmas legyen 3-4 hétenként történő töltésre
 • Lenövés késleltetésének a módszere a short ecset használatával
 • 4 hétig tartó alapréteg készítés akár gyenge, töredező körmökön is
 • Lenövésmentes és természetes hatású köröm
 • Lakkzselés köröm időveszteség nélkül
 • Ecsetes műköröm zselé használata, a C-ív kialakítása
 • Egyszínű, egylépéses erősített lakkzselé
 • Egyszerű körömdíszítő technikák: nyomdatechnika, matricázás, indatechnika, szabadkezes festés, Strassz kövek felhelyezése
 • Különböző Topok használata: érj el matt, fényes vagy akár díszes, csillámos hatást. Tedd változatossá a körmöket!

A videó hossza: 1 óra 22 perc

Kinek ajánljuk?

Tanulóknak, kezdőknek, újrakezdőknek, haladóknak.

Oktatóról

Lengyel Viktória, a Perfect Nails mesterleveles oktatója

Munkáját 9 évvel ezelőtt kezdte el aktívan végezni Miskolcon, mint kézápoló-, műkörömépítő, és lábápoló. Azóta is dolgozik szalonjában, mellette folyamatosan oktat, így a videó tele lesz hasznos mindennapi praktikákkal és trükkökkel. Munkája során maximálisan törekszik arra, hogy tudását átadja leendő tanulói számára! 

Fontos információk

A műkörmös oktató videó megvásárlása regisztrációhoz kötött, a vásárlás folyamán felhasználói fiók léterhozása szükséges. Amennyiben a kosár tartalmaz oktató videót (akár egyéb termékek mellett), úgy a fizetés csak online bankkártyás, vagy azonnali átutalásos fizetéssel lehetséges. Sikeres fizetést követően a videó azonnal elérhetővé válik, korlátlan számban és ideig megtekinthető. A videó lejátszása a regisztrált fiókba belépve, Fiókom > Oktató videók menüpontban lehetséges, letöltésre nincs lehetőség. Az oktatóvideók az aktuális ingyenes szállítás értékhatárához szükséges kosárértéket nem növelik. Sikeres vásárlást követően, minden oktató videóhoz letölthető a kurzus elvégzését elismerő oklevél a Fiókom > Letöltések menüpontban. További felhasználási feltételekről az Általános Szerződési Feltételekben tájékozódhatsz.

 

Milyen szállítási módokat választhatok?
Mennyibe kerül a szállítás?
Mennyi idő alatt kapom meg a csomagom?
Mikor jön a futár?
Van lehetőségem személyesen vásárolni?
Hol találhatók a Perfect Beauty Shopok?
Hogyan tudom kifizetni a rendelésem?
Mennyire biztonságos az online fizetés?

Nem találtunk értékelést

Valószínűleg ezek is érdekelhetik
 • Hasonló termékek
 • Bestsellerek
 • Népszerű termékek