CrossOmbre Technika - Műkörmös Oktató Videó

VID017
3 990 Ft
Ár hűségpontban: 3990 pont

Ez a termék digitálisan elérhető tartalom.

Gél Lakk Akció

Gél Lakk Akció

Gél Lakk Akció

Szállítási információk
Fizetési lehetőségek
Miért éri meg nálunk vásárolni?

CrossOmbre Technika - Műkörmös Oktató Videó

A Perfect Learning videókban oktató jelleggel kerülnek bemutatásra műköröm építő és díszítő technikák. HD minőségű felvételeink, több kameraállásból kerülnek felvételre profi hangtechnikával, többszörösen díjnyertes oktatóink által részletes magyarázatokkal ellátva, teljeskörű tudást biztosítva egy-egy technikáról, díszítésről.

Megvásárlást követően a videót korlátlan számban és ideig tudod megtekinteni a Perfect Nails-es fiókodon keresztül. Leállítható videóinkban nem maradsz le egy részletről sem, ráadásul visszatekerheted bármikor, bárhol. Szinte jobb, mint ha ott lennél.

A videóban visszanézheted a neves rendezvényünk: Perfect Day egyik előadását, amiben Krupa Abigél műkörmös szakember bemutatja a CrossOmbre technikát, ami 2022 legújabb Social Médiából származó trendje.

Megtanulhatod, hogyan emeld újabb szintre a lakkzselé használatát és varázsold egyedivé a körmöket. Mindezt természetesen egy precíz előkészítés, gépi eszközök segítségével, valamint egy lenövést késleltető technika demonstrálása előzi meg. Ehhez a videóhoz ajánlott a Technikai alapok műkörmös oktató videó tanulmányozása.

Mi mindenről tanulhatsz ebben a videóban?

A videóban bemutatásra kerül: körmök gépi előkészítése a különböző csiszolófejek használatával, főszerepben a Galaxy csiszolófej, CrossOmbre technika bemutatása: összemosott, üveghatással készített géllakk technika: 2 szín, egy sötétebb és egy világosabb használatával, ami a francia végben kerül ellenkezőirányban összemosára. Cover színnel készített géllakk töltés fortéját sajátíthatod el, megtanulhatod előnyét.

 • Az előkészítés: az a fázis, ahol alapvető hibák kiküszöbölésével jelentősen növelhető a körmök tartóssága, emellett a bőr megfelelő felemelésével, valamint a kutikula és a sáncok tisztításával sokkal precízebb eredményt lehet elérni. A gyors gépi előkészítés csupán néhány csiszolófej használatával. (Galaxy gyémántporos csiszolófej, hengerfej) 
  Trükk: A hengerfej körömhossz és forma kialakítására is kiválóan alkalmas, megmutatjuk, hogy csináld!
 • A reszelés: az a fázis, ahol a megfelelő technikák alkalmazásával az előzőekben már precízen elkészített körmöket könnyedén, néhány perc leforgása alatt szinte tökéletessé lehet varázsolni.
 • Gyors és precíz, géppel kombinált előkészítés, kissé megemelve a kutikula területét a jóval pontosabb előkészítés és anyagfelvitel érdekében
 • Természetes körömlemez előkészítése úgy, hogy a következő alkalommal ne kelljen teljesen leszedni a körmöt, hanem alkalmas legyen 3-4 hétenként történő töltésre
 • Lenövés késleltetésének a módszere a short ecset használatával
 • 4 hétig tartó alapréteg készítés akár gyenge, töredező körmökön is
 • Lenövésmentes és természetes hatású köröm
 • Lakkzselés köröm időveszteség nélkül
 • Ecsetes műköröm zselé használata, a C-ív kialakítása
 • Egyszínű, egylépéses erősített lakkzselé
 • CrossOmbre technika: Összemosott, üveghatással készített géllakk technika, ami a köröm francia végében kerül ellenkezőirányban összemosásra.
 • Különböző Topok használata: érj el matt, fényes vagy akár díszes, csillámos hatást. Tedd változatossá a körmöket!

A videó hossza: 32 perc

Kinek ajánljuk?

Tanulóknak, kezdőknek, újrakezdőknek, haladóknak

Oktatóról

Krupa Abigél, műkörmös szakember, Perfect Nails tréner

Abigél a versenyzés helyett inkább a közösségi média felületen lett ismert, hiszen itt figyeltek fel rá többen. Bár még nem régóta tevékenykedik a szakmában, de a csillogós es köves körmei a körmösök fiatalabb generációjának is sok inspirációt adnak. Ehhez hűen most is egy igazi trendkövető újdonságot fog bemutatni nektek. Mivel ő is szalonban dolgozik, így a videó tele lesz hasznos mindennapi praktikákkal és trükkökkel, sok sikert kívánunk hozzá!

Fontos információk

A műkörmös oktató videó megvásárlása regisztrációhoz kötött, a vásárlás folyamán felhasználói fiók léterhozása szükséges. Amennyiben a kosár tartalmaz oktató videót (akár egyéb termékek mellett), úgy a fizetés csak online bankkártyás, vagy azonnali átutalásos fizetéssel lehetséges. Sikeres fizetést követően a videó azonnal elérhetővé válik, korlátlan számban és ideig megtekinthető. A videó lejátszása a regisztrált fiókba belépve, Fiókom > Oktató videók menüpontban lehetséges, letöltésre nincs lehetőség. Az oktatóvideók az aktuális ingyenes szállítás értékhatárához szükséges kosárértéket nem növelik. Sikeres vásárlást követően, minden oktató videóhoz letölthető a kurzus elvégzését elismerő oklevél a Fiókom > Letöltések menüpontban. További felhasználási feltételekről az Általános Szerződési Feltételekben tájékozódhatsz.

 

Milyen szállítási módokat választhatok?
Mennyibe kerül a szállítás?
Mennyi idő alatt kapom meg a csomagom?
Mikor jön a futár?
Van lehetőségem személyesen vásárolni?
Hol találhatók a Perfect Beauty Shopok?
Hogyan tudom kifizetni a rendelésem?
Mennyire biztonságos az online fizetés?

Nem találtunk értékelést

Valószínűleg ezek is érdekelhetik
 • Hasonló termékek
 • Bestsellerek
 • Népszerű termékek