3D Francia - Műkörmös Oktató Videó

VID002
12 900 Ft
Ár hűségpontban: 12900 pont

Ez a termék digitálisan elérhető tartalom.

Színezett alapzselék

Color Rubber Base Gel - Színezett Alapzselé 8ml - Light Nude

Color Rubber Base Gel - Színezett Alapzselé 8ml - Light Nude

Szállítási információk
Fizetési lehetőségek
Miért éri meg nálunk vásárolni?

3D Francia - Műkörmös Oktató Videó

Műkörömépítés lépésről lépésre

A videóban oktató jelleggel kerülnek bemutatásra műköröm építő- és díszítő technikák, melyek tökéletes minőségben elérhetőek, többszörösen díjnyertes oktatóink által részletes magyarázatokkal ellátva, teljeskörű tudást biztosítva. Megvásárlást követően a videót korlátlan számban és ideig tudod megtekinteni a Perfect Nails-es fiókodon keresztül, ahol a kurzus elvégzését elismerő oklevelet is letöltheted.

3D francia: Egy igazán izgalmas technikát tanulhatsz meg, mely mindamellett, hogy látványos, millió változatban elkészíthető, és garantáltan nem fog kimenni a divatból. A francia köröm örök kedvenc, éppen ezért különböző variációit érdemes elsajátítani, a vendégek igénye a folytonos megújulás még ha a klasszikus köröm trendekről is van szó. A 3D francia vég elkészítésénél egy több rétegben épített francia vég technikát ismerhetsz meg, amelyet kombinálhatsz vendéged kedvenc színeivel.

Képzeld csak el, ahogy egy gél lakk kollekció minden színét felvonultatod egy körmön, vagy esküvői körömként egy modern franciával leped meg vendéged a fehér különböző árnyalataival 3D-ben. Határ a csillagos ég, és a gél lakk készleted!

A videó hossza: 1 óra 20 perc

Fontos információk

A műkörmös oktató videó megvásárlása regisztrációhoz kötött, a vásárlás folyamán felhasználói fiók léterhozása szükséges. Amennyiben a kosár tartalmaz oktató videót (akár egyéb termékek mellett), úgy a fizetés csak online bankkártyás, vagy azonnali átutalásos fizetéssel lehetséges. Sikeres fizetést követően a videó azonnal elérhetővé válik, korlátlan számban és ideig megtekinthető. A videó lejátszása a regisztrált fiókba belépve, Fiókom > Oktató videók menüpontban lehetséges, letöltésre nincs lehetőség. Az oktatóvideók az aktuális ingyenes szállítás értékhatárához szükséges kosárértéket nem növelik. Sikeres vásárlást követően, minden oktató videóhoz letölthető a kurzus elvégzését elismerő oklevél a Fiókom > Letöltések menüpontban. További felhasználási feltételekről az Általános Szerződési Feltételekben tájékozódhatsz.

 

Milyen szállítási módokat választhatok?
Mennyibe kerül a szállítás?
Mennyi idő alatt kapom meg a csomagom?
Mikor jön a futár?
Van lehetőségem személyesen vásárolni?
Hol találhatók a Perfect Beauty Shopok?
Hogyan tudom kifizetni a rendelésem?
Mennyire biztonságos az online fizetés?

Nem találtunk értékelést

Valószínűleg ezek is érdekelhetik
  • Hasonló termékek
  • Bestsellerek
  • Népszerű termékek