Perfect Nails World Wide Főoldal Kapcsolat Területi képviselők Viszonteladók Rólunk Hírlevél Karrier Regisztráció Bejelentkezés

Karácsonyi step by step ajánló

Fogadjátok nagy szeretettel karácsonyi step by step ajánlónkat, amelynek készítője Tóth Edit, Világbajnok!
 
mukorom_stepbystep_1.jpg

mukorom_stepbystep_2_1.jpg
 
mukorom_stepbystep_3.jpg
1. A természetes körömlemezt előkészítjük Premium 180-as reszelővel, majd a természetes körömlemezre Perfect Prep-et majd Perfect Bond Primert kenünk és a stiletto formának megfelelően felhelyezzük az Extreme sablont.
2. Pink Masque porcelán porral és Intensive Liquid -el körömágyhosszabbítást készítünk a Diamond Master 12# ecsettel. A körömágyoösszabbítást követően Speed Pink porral betöltjük megadjuk a köröm végleges magasságát és kialakítjuk a formához illő C-ívet.
3. A körömágyhosszabbítást a kötés után 180-as Prémium reszelővel formára igazíthatjuk. A formázás után a Antique színes porcelán kollekcióból a 172-es és a 173-as színek összemosásával megépítjük a szabad szélt és a mosolyvonal közelében vastagabban építjük a színt.
 mukorom_stepbystep_4_5.jpg mukorom_stepbystep_5.jpg 
mukorom_stepbystep_6.jpg

4. A szabadszéli részt betöltjük teljes magasságig Speed Pink porcelán porral .
5. Kötés után kivesszük a sablont. Mivel porcelán körmöt építettünk, ezért a durvább Prémium reszelővel (100/100) , majd a finomabb (150/150) reszelővel formázzuk és finomítjuk a felületet. A reszelés után buffer-el tovább finomítjuk a felületet és portalanítunk.
6. Mivel antik jellegű díszítést készítünk, ezért a Transzfer fólia alá fekete Delux (01) zselével és Short ecsettel apró mintákat készítünk a köröm felületére és megköttetjük.
 mukorom_stepbystep_7.jpg mukorom_stepbystep_8.jpg mukorom_stepbystep_9.jpg
7. A Delux zselét kötés után kicsit átmattítjuk és Transzfer ragasztóval újra átmegyünk a mintán. A ragasztó száradása után Transzfer fóliával díszítjük a felületet.
8. Ha elkészítettük a mintát a rugalmas Flexi Top Gloss-al fedjük a körmöt, melyet kötés után fixálunk a Gel Cleaner-el. A Flexi Top Gloss extra erős felületet képez, a mely kellően rugalmas a porcelán felületen.
9.  Az Antique színes porcelán kollekcióból 174-es porral és a 3D porcelán ecsettel masnit készítünk, melyet kötés után a köröm felületére ragasztunk. Majd a végül a mintába és a sáncokhoz köveket ragasztunk és olajozzuk a köröm körülötti bőrt.

mukorom_stepbystep_finish.jpg
Készítette: Tóth Edit

Szeretnék KÖRÖMKATALÓGUST és/vagy Nail&Beauty magazint!
Export possibilities worldwide

Szavazás
Melyik színkategóriát használod gyakrabban?
Csatlakozz hozzánk
Perfect Nails - Twitter
 
Forgalmazott márkáink
Meisinger
Sara Beauty Spa
Hírlevél | Adatkezelési tájékoztató | Általános Szerzodési Feltételek | Impresszum

Copyright 2013 , © Minden jog fenntartva Perfect Nails