Perfect Nails World Wide Főoldal Kapcsolat Területi képviselők Viszonteladók Rólunk Hírlevél Karrier Regisztráció Bejelentkezés

Regisztráció


:
:

A zökkenőmentes kiszállítás és esetleges egyeztetések miatt fontos, hogy a telefonszámot pontosan adja meg.
:
:
Honlapunk (és rendezvényeink) látogatói a REGISZTRÁCIÓ kitöltésével önkéntesen hozzájárulnak ahhoz, hogy elektronikus-, vagy postai úton cégünktől reklámanyagot kapjanak! Ez bármikor korlátozás és indoklás nélkül, egyszerű bejelentéssel írásban visszavonható akár interneten, vagy levélben. Regisztrált partnereink személyi adatait - az adatvédelmi törvény betartásával, az ott meghatározott kivételtől eltekintve - kizárólag saját céljainkra használjuk, harmadik félnek ki nem szolgáltatjuk!
 
 
 A freemail.hu e-mail címre történő regisztráció nem ajánlott, mert előfordulhat,hogy a regisztrációhoz szükséges megerősítő e-mail a freemail postafiókba nem érkezik meg.

Ezért ajánljuk más típusú e-mail cím használatát.

Amennyiben ez nem megoldható és freemail.hu típusú e-mail címre történik a regisztrálás, és nem érkezik meg a visszaigazoló e-mail, kérjük vegye fel a kapcsolatot velünk a logisztika@perfectnails.hu e-mail címen.
Hírlevél | Adatkezelési tájékoztató | Általános Szerzodési Feltételek | Impresszum

Copyright 2013 , © Minden jog fenntartva Perfect Nails