>> Amennyiben a hírlevél tartalma nem jelenik meg, kattints IDE! <<
 

Sikerekben Gazdag és Boldog Új Évet kívánunk minden meglévő és leendő Partnerünknek!

Köszönjük a bizalmat és a támogatást! Rengetek újítással, ötlettel készülünk a 2013-as évre, amellyel még jobban és hatékonyabban tudjuk segíteni a ti szalonmunkátokat és versenysikereiteket.

 
Perfect Nails csapata 2012-es győzelmek és sikerek összefoglalva.
 
Miss Colours 2012 Szépségverseny

A Miss Colours Hungary 2012 szépségverseny döntőjébe, február 25-én megválasztották Magyarország első kerekesszékes szépségkirálynőjét! A hölgyek körmeit minden esetben a Perfect Nails szakemberei készítették.

>> bővebben

 
Perfect Nails
 
Nail Star V: Karnevál és Farsang

A Nail Star versenyek történetében új rekordok születtek! Több mint 130 versenyző küldte be szebbnél szebb munkáját, több mint 40 000 -en látogatták meg a Nail Star oldalt, és összesen több mint
10 000 szavazat érkezett be a közönségszavazás ideje alatt.

>> bővebben

 
Perfect Nails
 
Tavaszi Körömpalota sikerek!

2012. március 4-én zajlott a nagy tavaszi Körömpalota immár 9. alkalommal kápráztatta el a tömeget. A kellemes, tavaszi napsütéses vasárnap közel 1.000 ember látogatott el a Budapestre, a Stefánia Palotába, hogy részt vegyen a neves műkörömépítők előadásain, és kedvezményesen vásároljon a vásártérben, melyet a Trendmánia stábja is megörökített.

>> bővebben

 
Perfect Nails
 
Bologna és Düsseldorf

Megérkezett a tavasz, mely a Perfect Nails-nek is újabb sikereket hozott. Márciusban két nemzetközi kiállításon állított ki a Perfect Nails egyidőben. Az egyik a világhírű és talán az egyik legnagyobb európai szépség kiállítás, a Cosmoprof Bologna, ahol 24 nm2-es standon jelent meg a Perfect Nails. A másik a „Beauty International Düsseldorf”, mely igen elismert és neves kiállítás a szépségiparban. Itt kerülnek megrendezésre a szakmai világbajnokságok is.

 
Perfect Nails
 
Kézműves kupa: két arany, egy bronz!

Assenbrenner Niki többszörös országos bajnok zselé és porcelán kategóriában is arany érmet szerzett. Szabó Niki díszítő kategóriában bronzérmes lett. Gratulálunk az újabb dobogós helyezésekhez.

>> bővebben

 
Perfect Nails
 
RTL Klub Trendmánia és Fókusz

Idén is szinte minden vasárnap találkozhattunk a Trendmánia műsorában, ahol bemutatásra kerülnek az aktuális trendek, szépségápolási tippek és a Perfect Nails ötleteket nyújt a különböző körömformákra is. A Fókusz műsorából megtudhattuk, hogyan készült az Ikrek (X-Faktor) első műkörme Darabos Évivel.

>> bővebben

 
Perfect Nails
 
2 arany és 1 bronzérem, Perfect Nails sikerek a Nail Design Magyar Kupán!

Újra bizonyított a Perfect Nails magas minősége és a versenycsapat professzionális felkészültsége. Az idei tavaszi Beauty kiállításon a Nail Design Magyar Kupán három alkalommal állhatott Perfect Nails versenyző a dobogóra.

>> bővebben

 
Perfect Nails
 
Perfect Nails Csapat a dobogó mindhárom fokán!

3-as Perfect Nails versenycsapat siker! Gratulálunk az újabb dobogós versenyzőinknek! Vasárnap a Moszi által rendezett országos "Építő-díszítő" versenyszámban mind a három dobogós helyezést Perfect Nails versenycsapat tagjai érték el!!!

>> bővebben

 
Perfect Nails
 
Perfect Days országos roadshow - 2012 tavasz

A Körömpalotai premier után Magyarország nagy városaiban is ingyenes előadásokat tartottunk, hogy ismételten bemutatásra kerüljenek a 2012-es év tavaszi újdonságai és a Glass Design körömtrendjei.

Glass Design, a legújabb körömtrend az úgynevezett üveg hatás. Az új körömdivatnak megfelelően különleges innovációval készült optikai üveg zselékkel - Glass gels és üveg porcelánokkal - Glass powders bővítette kínálatát a Perfect Nails.

>> bővebben

 
Perfect Nails
 
Ismét kétszeres Perfect Nails győzelem!

Kovács Era, a Perfect Nails versenycsapat tagja két arany érmet szerzett a szigetszentmiklósi szépségfesztiválon, mely immáron harmadik alkalommal került megrendezésre. A versenyen két díszítő kategória került megrendezésre, Kelet Varázsa és Retro témakörben.

>> bővebben

 
Perfect Nails
 
Perfect Nails Franicaországban, Benelux-államokban és Görögországban is!

Új 3 export partnerrel köszönthetjük táborunkat! Francia, belga és görög partnereink ellátogattak hozzánk, hogy jobban megismerjék a Perfect Nails termékeket és máris aktív munkába kezdtek országaikban. Sok sikert és jó munkát kívánunk!

 
Perfect Nails
 
Tóth Gabi a Perfect Nails reklám arca!

Örömmel jelentjük be, hogy Tóth Gabi énekesnő szeptembertől csatlakozik hozzánk az ápolt és igényes női körmök népszerűsítéséért vívott harcunkban!

>> bővebben

 
Perfect Nails
 
Nail Star VI: Királylányok és hercegnők

A világhírű Denise Wright a Nail Star VI internetes körömdíszítő verseny exkluzív külföldi zsűri elnöke! A nyeremény, a Perfect Nails műköröm alapanyagok és kiegészítők 100.000 Ft értékű ajándékcsomaga mellett, a nyertes munka szakmai magazinban történő megjelenése.

>> bővebben

 
Perfect Nails
 
Körömolimpia London 2012-es GYŐZELMEK!

A londoni Körömolimpián hihetetlen sikereket ért el a Perfect Nails csapata!  Darabos Évi és Assenbrenner Niki győztesként térnek haza! 2 aranyat , Winner of Winners kupát és 1 ezüst érmet nyertek meg.
"Nagyon büszke vagyok arra, hogy mindhárom versenyszámban, amiben elindultam, ilyen sok versenyző között sikerült dobogós eredményeket elérnem. Köszönöm a Perfect Nails egész csapatának a felkészülésben nyújtott segítséget!"
Darabos Évi

>> bővebben

 
Perfect Nails
 
10. jubileumi Körömpalota sikerek!

2012. október 6-án nagy sikerrel zajlott a 10. Jubileumi Körömpalota, ahol 17 előadó, köztük számos bajnok mutatta be a 2012-es ősz/tél legújabb trendjeit, köröm irányzatait és a Perfect Nails új kollekcióit. Az érdeklődő tömeg nagy figyelemmel kísérte végig az egész napos előadásokat, a Perfect Nails trénerek csodálatos körömalkotásait és Tóth Gabi nagyszabású fellépését.

>> bővebben

 
Perfect Nails
 
Perfect Days Országos Roadshow ősz

A 10. Jubileumi Körömpalota sikeres előadásai és a Perfect Nails téli/őszi kollekciói, a Black&White, Glass Design fólia és Effect zselék újra bemutatásra kerülnek az ország 14 különböző városában.

>> bővebben

 
Perfect Nails
 
Lakatos Márk szalonban az ORLY és a Perfect Nails

Új hosszútávú együttműködés a Lakatos Márk szalonnal, hogy Magyarország hölgyeit és egyre több férfit is, a legjobb termékekkel, ötletekkel és stílussal szebbé és magabiztosabbá varázsoljuk.

>> bővebben

 
Perfect Nails
 
Európa bajnok lett ismét a Perfect Nails versenyzője

Újra magyar lány lett a műkörömépítő európa bajnok Münchenben a 25. Europen Master's Award Nail-Design bajnokságon. Darabos Évi a Perfect Nails versenyzője immár 3. alkalommal nyerte el ezt a kiemelkedő címet.

>> bővebben

 
Perfect Nails
 
Perfect Nails arany és ezüst érem a Moszi versenyen, a Budapest Open bajnokságon!

A Perfect Nails versenycsapat tagjai be is bizonyították kiválóságukat, mivel sikeres teljesítményükkel a dobogó 1. és 2. fokán álltak. Csomai Ágnes lábdíszítő kategóriában arany érmet, Assenbrenner Nikoletta a zselés körömépítésben ezüst érmet szerzett. Gratulálunk a Perfect Nails versenyzők szép eredeményeihez!

>> bővebben

 
Perfect Nails
 
Tóth Gabi új száma, “Hív az élet” forgatásán a Perfect Nails

2012. december 12.-én debütált Tóth Gabi új száma, Hív az élet címmel, melynek klip forgatásán a Perfect Nails is részt vett Tóth Gabi körmeinek elkészítésében. Mindenki meglepetésére az énekesnő a vadóc külsejét egy visszafogottabb, nőiesebb stílusra váltotta, melyet nemcsak külseje, de zenéje is tükrözik.

>> bővebben

 
Perfect Nails
 
Kövess minket >>> Perfect Nails Europe - FacebookPerfect Nails Europe Perfect Nails Csatorna - YouTubePerfect Nails Videócsatorna Perfect Nails - TwitterTwitter 
 
www.perfectnails.hu
* A fejlécben felsorolt díjak nem kizárólag a Perfect Nails márkájú termékekkel elért sikereket jelölik, hanem a Perfect Nails Kft –vel most már együttműködő, Perfect Nails termékeket használó oktatók, versenyzők korábbi saját díjait is.
Ha nem szeretnél több hírlevelet kapni, akkor IDE kattintva leiratkozhatsz.