>> Amennyiben a hírlevél tartalma nem jelenik meg, kattints IDE! <<  
 
Tóth Gabi közönségtalálkozó a Perfect Nails-nél!
Szeretnéd megismerni Tóth Gabi énekesnőt, az X-Faktor mentorát személyesen? Gyere el közönségtalálkozónkra, dedikáltass és vásárolj kedvezményesen a Tóth Gabi lakkzselé kollekcióból!

Találkozz Tóth Gabival személyesen MOST KEDDEN a Perfect Nails Dohány utcai üzletében és dedikáltass az X-Faktor mentorával! Az énekesnő bemutatja kedvenc Perfect Nails termékeit, a Tóth Gabi lakkzselé kollekciót, melynek színeit 20% kedvezménnyel vásárolhatod meg a közönségtalálkozó ideje alatt.

Elmeséli szerinte mi is a nőiesség, mit jelent számára a tökéletes köröm és milyen formájú műkörmöket hord szívesen. Megtudhatod sikerének, különlegességének titkát és azt hogy melyik Gabi kedvenc Perfekt körme!

>> Szeretném megismerni Tóth Gabit :)

Perfect Nails Hírlevél

Indul a Perfect Pontgyűjtő program!

Tóth Gabi közönségtalálkozó napján, június 11-től elindítjuk Perfect Pontgyűjtő programunkat! Gyere el a közönségtalálkozónkra Dohány utcai műköröm szaküzletünkbe és igényeld elsőként Perfect Pont gyűjtőkártyádat!

Legyél kedd délután a Perfect Nails műköröm szaküzletében és kezd el gyűjteni Perfect Pontjaidat!

>> Részletek

 
Perfect Nails Europe - FacebookPerfect Nails Europe Perfect Nails Csatorna - YouTubePerfect Nails Videócsatorna
www.perfectnails.hu
* A fejlécben felsorolt díjak nem kizárólag a Perfect Nails márkájú termékekkel elért sikereket jelölik, hanem a Perfect Nails Kft –vel most már együttműködő, Perfect Nails termékeket használó oktatók, versenyzők korábbi saját díjait is.
Ha nem szeretnél több hírlevelet kapni, akkor IDE kattintva leiratkozhatsz.