>> Amennyiben a hírlevél tartalma nem jelenik meg, kattints IDE! <<  
 
Nemzetközi sikerek a Perfect Nails műköröm termékekkel Olaszországban és Németországban

2013 márciusa újabb sikereket hozott a Perfect Nails műköröm termékei számára. A két legnagyobb európai kiállításon - Cosmoprof Bologna és Beauty International Düssledorf - is bemutatkozott és állított ki a neves műkörmös cég.

Itt nyílt lehetősége a nemzetközi körmös szakmának, hogy közelebbről is megismerje a kiváló minőségű termékeiről és sikeres versenyzőiről ismert termékcsalád idei újdonságait és divat trendjeit.

A világhírű és talán az egyik legnagyobb európai szépség kiállítás, a „Cosmoprof Bologna" idén március 8-11 között került megrendezésre, ahol a tavalyinál már sokkal nagyobb standon jelent meg a Perfect Nails. Közvetlenül a bolognai kiállítás utána nem sokkal március 15-17 között nyitotta meg kapuit a körömépítő világbajnokságok helyszíne a németországi „Beauty International Düsseldorf".

>> Teljes beszámoló megtekintése

Perfect Nails Hírlevél
Lakkzselé csereakció
Amennyiben egy használt vagy üres lakkzselének a csomagolóanyagát magaddal hozod, abban az esetben a Perfect Nails 15ml lakkzseléiből 1000 Ft
a Perfect Nails 4ml lakkzseléiből 400 Ft kedvezményt adunk.

>> Az akció részleteit ITT találod!

Perfect Nails Hírlevél
Én is karcsú vagyok

Én is karcsú vagyok - Lakatos Márk új átváltoztató műsorának támogatója a Perfect Nails, a divatos körmök szakértője. A műsor bemutatja, hogyan szabadulhatunk meg hatékonyan felesleges kilóinktól és miként emelhetjük ki szépségünket a mindennapokban.

>> Kövesd Te is a nagy átváltozásokat

Perfect Nails Hírlevél
Perfect Days 2013 tavasz

Témák:

  • CANDY SILK kollekció: cukros tavaszi színkavalkád, vidám árnyalatok, melyek a fiatalságot és életörömöt sugározzák.
  • Fókuszban a rövid szalonkörmök: tippek és trükkök a hétköznapi körmök készítéséhez.
  • Top Gel Shine csillámos Top Gel: fixálás-mentes csillámló fényzselé selymes színhatással, hogyan tegyük elbűvölővé a szalonkörmöket.
  • Sablon felhelyezési technikák: az új kétoldalú Extreme dual sablon és Denevér sablon előnyei. Körömformák bűvöletében: S-méretű rövid és M-méretű középhosszú szalonkörmök, L-méretű alkalmi hosszú körmök.
  • A zöld ötven árnyalata: hordható ékszer hatású köröm az év színével, Emerald zölddel. Őssejt kivonatos köröm- és kézápolás.

>> További információk

Perfect Nails Hírlevél

OUTLET

Perfect Nails Hírlevél
>> Bővebb információ: www.mukormos.hu/mukorom-tanfolyam
 
Perfect Nails Europe - FacebookPerfect Nails Europe Perfect Nails Csatorna - YouTubePerfect Nails Videócsatorna
www.perfectnails.hu
* A fejlécben felsorolt díjak nem kizárólag a Perfect Nails márkájú termékekkel elért sikereket jelölik, hanem a Perfect Nails Kft –vel most már együttműködő, Perfect Nails termékeket használó oktatók, versenyzők korábbi saját díjait is.
Ha nem szeretnél több hírlevelet kapni, akkor IDE kattintva leiratkozhatsz.