Perfect Nails Hírlevél
 

Nyári újdonságok!

LacGEL+ lakkzselék
Lakkzselék +
A LacGel Plus egy új, krémes állagú, magas pigmentáltságú LacGel, aminek különlegessége, hogy már egy rétegben is tökéletesen fed. Kissé sűrűbb állaga hihetetlenül önterülő és színében intenzív. Egy régetű használata miatt gyors felvitelt, és később gyors leoldást tesz lehetővé.
LacGEL+ lakkzselék
MAGNET LacGEL - mágneses lakkzselék
Perfect Nails - HYBRID Magnet LacGEL lakkzselék
Mágnes minták Magnet LacGEL
A metálos csillogású mágneses lakkzselé egy új divatőrület! Segítségével izgalmas, vagány mintákat varázsolhatunk a körömre. A lakkban különleges fémpor van, mely mágnes hatására középre húzza a részecskéket, amitől az látványos, szabályos mintákba rendeződik. A különböző mágnesekkel különböző minták készíthetők, melyek mágneses térhatásúak, szinte kidomborodnak.
Új nyári porcelán érkezések
Perfect Nails nyári porcelánok
Ajándék Perfect Diamond porcelán ecset

Szeretnél ajándékba kapni egyet a legújabb Perfect Diamond porcelán építő ecsetből? Szeretnéd a porcelán anyagot magabiztosabban, szebben és gyorsabban kezelni?

Perfect Nails gyémánt ecsetMost mindkettőre itt a lehetőség, mert ha jelentkezel Darabos Évi augusztus 7-i budapesti porcelán technika tanfolyamára, akkor nemcsak elsajátíthatod a kétszeres Európa Bajnoktól a tökéletes porcelán körmök készítésének titkait, hanem ajándékba kapsz és haza vihetsz egyet az általa kifejlesztett Diamond építő ecsetből. Az ajándék értéke 7.990 Ft.

Részletek a tananyagból:
- helyes sablon felhelyezés és mi az a sablon szűkítés
- hogyan használd a C ív hajlító rudakat és csipeszeket
- hogyan készíts árnyékolt drámai mosolyvonalakat
- mi a C ív szerepe és hogy kell megfelelően kialakítani
- és persze néhány gyors szalon díszítési technika

További részletek és jelentkezés:
Perfect Nails - Darabos Évi tanfolyam és Műkörmös.hu oldalakon

Nyári színes zselék
Perfect Nails OUTLET

Válaszd kedvenc focicsapatotok színét az Orly +1 akció keretében!

Perfect Nails foci EB 2012
Perfect Nails - területi képviselők
Kövess minket Te is >>> Perfect Nails Europe - FacebookPerfect Nails Europe Perfect Nails - TwitterTwitter  Perfect Nails Csatorna - YouTubePerfect Nails Videócsatorna
* A fejlécben felsorolt díjak nem kizárólag a Perfect Nails márkájú termékekkel elért sikereket jelölik, hanem a Perfect Nails Kft –vel most már együttműködő, Perfect Nails termékeket használó oktatók, versenyzők korábbi saját díjait is.
www.perfectnails.hu