Perfect Nails Hírlevél

Nyári újdonságok!

Új ecsetek:
Ecsetek
Új nyári porcelán színek:
Porcelán porok
Új nyári lakkzselé színek:
Lakkzselék

Válaszd kedvenc focicsapatotok színét az Orly +1 akció keretében!

Perfect Nails foci EB 2012

Ismét kétszeres Perfect Nails győzelem

Kovács Era, a Perfect Nails versenycsapat tagja két arany érmet szerzett a szigetszentmiklósi szépségfesztiválon, mely immáron harmadik alkalommal került megrendezésre. A versenyen két díszítő kategória került megrendezésre, Kelet Varázsa és Retro témakörben.

Kovács Era mindkét kategóriában győzelmet aratott! A versenyen kötelező volt körömágyhosszabítást készíteni és clear szabadszélt kellett építeni.

Kovács Era a győztes körmök alapjához a következő Perfect Nails termékeket használta:
- Pink masque
- Pink traditional porcelán por
- Speed clear porcelánpor
- Liquid

Gratulálunk Kovács Erának az arany érmekhez!

Franicaországban is Perfect Nails!

Francia Disztribútor
Új francia disztribútorral köszönthetjük táborunkat!

Francia partnerünk ellátogatott hozzánk, hogy jobban megismerje a Perfect Nails termékeket és máris aktív munkába kezdett Franciaországban. Sok sikert és jó munkát kívánunk!

Perfect Nails körömtábor Toszkánában!

Idén nyáron a Perfect Nails Italia toszkán körömtábort szervez, Volterra városában. Lehetőséged nyílik egy gyönyörű környezetben tanulni és pihenni egyben, akár összekötve a családi nyaralással.

Az egy hét alatt bemutatásra kerülnek a Perfect Nails újdonságai, új technikákat és körömformákat sajátíthatsz el. A továbbképzést Kis Mercédesz, Perfect Nails tréner, aranyérmes díszítő tartja.

Megjelent az új "Kék könyv"!

A szakma legrangosabb képviselőinek körében mutatta be a Perfect Nails a Kéz- és lábápolás, műkörömépítés szakmai kézikönyv új kiadását egy könyvbemutató keretében a Zara Hotelben. A hazai műkörömépítő, kéz-és lábápoló szakemberek számára már régen várt, hiánypótló kiadás nagy sikert aratott.

A könyvbemutatón résztvettek szakmai iskolák (MOSZI, Erzsébet Királyné SZKI), oktatók, és a szakmai sajtó képviselői is. A legújabb OKJ-s képzés szabályai szerint átdogozott tananyag jelentősen megnövelt tartalommal, időszerű szakmai újdonságokkal kiegészítve jelent meg, fejezeteit pedig minden esetben bőséges képanyag illusztrálja. A polcokon a mai naptól már kapható.
A prezentációt, Györgyei Attila a Perfect Nails Kft ügyvezető igazgatója indította és köszöntötte a résztvevőket. A könyvről és annak friss adatairól, maga a szerző Székely György tartott egy rövid ismertetőt. Kovács Gabriella, Perfect Nails tréner a könyv használati értékét és fontosságát ismertette gyakorlati szempontból. Kötetlen beszélgetéssel, kávézással és süteményezéssel zárult a „Kék könyv” bemutatója.

Ezúton szeretnénk megköszönni a nagy érdeklődést és részvételt!

Területi képviselők és Beauty Stores Áruházak
Kövess minket Te is >>> Perfect Nails Europe - FacebookPerfect Nails Europe Perfect Nails - TwitterTwitter  Perfect Nails Csatorna - YouTubePerfect Nails Videócsatorna
* A fejlécben felsorolt díjak nem kizárólag a Perfect Nails márkájú termékekkel elért sikereket jelölik, hanem a Perfect Nails Kft –vel most már együttműködő, Perfect Nails termékeket használó oktatók, versenyzők korábbi saját díjait is.
www.perfectnails.hu