Perfect Nails Hírlevél

Perfect műköröm szalonok – a tökéletesség hive

4PTartozz a nagyokhoz!

Jelentkezz referencia szalonjaink közé, hogy vendégköröd száma egyre magasabb legyen és igényes szakmai képviselőnk lehess. Dolgozzunk együtt a sztárok márkájával, a márkák sztárjával.

A Perfect Nails termékcsalád fejlődésében elérkezett arra a pontra, amikor elmondhatjuk, hogy Magyarország egyik legjobb, legismertebb, és Európában dinamikusan fejlődő műköröm alapanyagát forgalmazza, továbbá 2 világmárka az ORLY és NSI termékeit.

Beauty ForumPerfect Nails stand: H/4C.
Nem szeretnéd kihagyni ezt az üzleti lehetőséget? Jelentkezz most hétvégén a Beauty kiállításon Perfect Műkörömszalon programunkhoz és a standunkon minden 5 000,- vásárlásod után, most 500,- vásárlási utalványt adunk ajándékba!
Perfect Nails ajándék utalvány

További akciós termékeink a kiállítás ideje alatt:

Perfect Nails Színes ZselékUV LámpaPerfect Nails színes zselék -20%
1 990,- helyett 1 590,-


Easy UV lámpa -50%
5 900,- helyett 2 950,-Perfect Nails LacGel
, 10 akciós szín -50%
3 490,- helyett 1 745,-

#29 Sahara #28 Sunflower #38 Water #24 Java #31 Lemon #37 Light #20 Mist #42 Illusion B. #17 Poison #39 Illusion Blue

LacGel

Esküvői körömtrendek

2012. április 12. Budapest Rihanna, Beyonce, Katy Perry, Angelina Jolie és még számos világsztár stílustanácsadója, Jeff Pink, az Orly alapítója diktálja 2012 –ben az esküvői körömtrendet.
A hollywoodi tanácsadó szerint, ahogyan a menyasszonyi ruha sem minden esetben fehér - sőt, lehet akár fekete -, a köröm díszítésében is a változatos színek és formák jelennek meg idén. A titok minden esetben, a harmóniában és árnyalatban rejlik.

ORLY lakkokJeff Pink szerint az arák gyakran hajlamosak csak a ruhára, sminkre, fodrászra koncentrálni, és megfeledkezni arról, hogy ezen a napon bizony előtérbe kerülnek a kezek és ezzel együtt a köröm is. A francia köröm atyja 50 éve diktálja a körömdivatot és idén a legfontosabbnak a harmóniát tartja a körömtrendben. ,,Az esküvő napján a menyasszony körme minden esetben legyen ápolt, tiszta, színben pedig harmonizáljon a smink, a ruha illetve a menyasszonyi csokor színeivel és ne egy különálló darabként jelenjen meg. ” – mondta el a szakember.

Az idei körömtrend szerint a zselé vagy porcelán alapanyagból készült műkörmöket különleges, egyedi mintákkal díszíthetjük. Az árnyalt, leheletfinomságú motívumok gyönyörűen feldobják a körmöket. A díszítő strasszok különböző színűek is lehetnek, ami fontos, hogy romantikus összhatást és finom eleganciát sugározzanak.

Az esküvői köröm hagyományosan a fehérre épít 2012-ben is, de érdemes figyelembe venni a tavasz illetve a nyár színeit is. Idén a Tangerine Tango az év színe, mely egy kellemesen narancsos, élénk szikrázó szín. Amennyiben az ara csokrában, sminkjén és ruháján is megtalálható ez az árnyalat, bátran használható akár a körmök díszítéseiben is. De ne az alapszínben, hanem a motívumok, minták színeiben jelenjen meg.

A menyasszonyok között persze vannak bátrak és kevésbé vállalkozó szellemű hölgyek is. Általános tapasztalatként elmondható, hogy aki a hétköznapokon műköröm-párti, az valószínűleg az esküvőjén sem fog lemondani róla. Vannak olyan menyasszonyok, akik csak a nagy napra lepik meg önmagukat és életük párját egy műkörömmel. Manapság már sokan választják a lakkzselét is, mert tartós, természetes hatású és gyönyörű mennyasszonyi köröm készíthető belőle. A színeket nem igazán kedvelő arák számára jó hír, hogy a Swarovski kristályos díszítés még mindig nagyon divatos, emellett pedig elegáns, hercegnői megjelenést kölcsönöz viselőjének.

Esküvöi körmök Perfect Nails műkörömalapanyagokból:

Kedves Vásárlóink!

Fogarasi úti Beauty Stores szakáruházunk április 16-tól költözés miatt bezár, mert Perfect Nails cég központja új, modernebb helyszínre költözik.
A jövőben a szakembereket a Dohány utcai Beauty Stores szakáruházban és Budaörsi szépség üzletünkben szolgáljuk ki. Budapesti területi képviselőnk a hét minden munkanapján rendelkezésre áll!

További budapesti elérhetőségeinkről hamarosan beszámolunk!
Várjuk minden kedves vásárlónkat, április 16-tól, hétfőtől az alábbi üzleteinkben vagy keresse budapesti területi képviselőnket!

Költözünk!Beauty Stores szakáruház – Dohány utca 1074 Budapest Dohány u. 46.
Tel/Fax: (36-1) 341-46-45
Nyitvatartás: H-Cs: 9-18 óra, P: 9-15 óra

Beauty Stores szakáruház – Budaörs 2040 Budaörs Szabadság út 52-54.
Tel.: (36-23) 440-292
Nyitvatartás:H: 12:30-18, K-P : 9-18ig

Budapesti Perfect Nails területi képviselő ingyenes házhozszállítással:
Gyergyó András 30 - 2609 – 252

Megértésüket köszönjük!

Perfect Nails csapata

Területi képviselők és Beauty Stores Áruházak
* A fejlécben felsorolt díjak nem kizárólag a Perfect Nails márkájú termékekkel elért sikereket jelölik, hanem a Perfect Nails Kft –vel most már együttműködő, Perfect Nails termékeket használó oktatók, versenyzők korábbi saját díjait is.
www.perfectnails.hu