Körömpalota 2012 október 6.  

Natalia Yakubchuk

Sztárvendég: Natalia Yakubchuk
világhírű körömdíszítő bajnok.

1998-ban kezdődött körmös karrierje, 2003-tól már nemzetközi szintű oktatóvá vált. Munkáját és oktatásait az egész világon elismerik. Számos nemzetközi verseny zsűritagja és bírája. Közel 10 éve elismert nemzetközi körömdíszítő oktató. A Perfect Nails meghívására, októberben Magyarországra jön a Körömpalotára sztárvendégként!

A Körömpalota után, 2012. Október 7. Vasárnap, 1 napos díszítő tanfolyamot tart Budapesten, a Perfect Nails új Dohány utcai oktató termében!
>> További részletek

 

Bemutatkozik: Tóth Gabi
a Perfect Nails új arca és a rendezvény házigazdája

Ki ne ismerné Tóth Gabit, a Megasztár egykori felfedezettjét, aki veleszületett tehetségével és igazi "vadóc" stílusával le vette Magyarországot a lábáról!

Büszkén jelentjük be, hogy mostantól Tóth Gabi lesz a Perfect Nails arca és az október 6.-ai Jubileumi Körömpalota házigazdája!
>> További részletek

Tóth Gabi
 
Körömpalota 2012 október 6.
 

AJÁNDÉK MINDEN KÖRÖMPALOTA LÁTOGATÓNAK

Körömpalota ajándék
>> További akciók és újdonságok
 
* Az akció 2012. október 6-án, a Körömpalotára, a Perfect Nails, Orly, NSI márkájú, az akcióban szereplő egyes termékekre vonatkozik a készlet erejéig. Az akcióról további részletek a helyszínen. A műsorváltozás jogát fenntartjuk!
 
       
Kövess minket >>> Perfect Nails Europe - FacebookPerfect Nails Europe Perfect Nails Csatorna - YouTubePerfect Nails Videócsatorna Perfect Nails - TwitterTwitter 
       
Ha nem szeretnél több hírlevelet kapni, akkor IDE kattintva leiratkozhatsz.