Csak október 6 -án! Csak a Körömpalotán! Minden látogatót megajándékozunk egy színes zselével!
Körömpalota ajándék
 
Ízelítő a Körömpalota akciókból:
Akciók
Akciók
>> További akciók, újdonságok és a teljes akciós lista letöltése ITTAkciók
 
Körömpalota 2012 október 6.
 

Natalia Yakubchuk

Sztárvendég: Natalia Yakubchuk
világhírű körömdíszítő bajnok.

1998-ban kezdődött körmös karrierje, 2003-tól már nemzetközi szintű oktatóvá vált. Munkáját és oktatásait az egész világon elismerik. Számos nemzetközi verseny zsűritagja és bírája. Közel 10 éve elismert nemzetközi körömdíszítő oktató. A Perfect Nails meghívására, októberben Magyarországra jön a Körömpalotára sztárvendégként!

A Körömpalota után, 2012. Október 7. Vasárnap, 1 napos díszítő tanfolyamot tart Budapesten, a Perfect Nails új Dohány utcai oktató termében!
>> További részletek

 

Bemutatkozik: Tóth Gabi
a Perfect Nails új arca és a rendezvény házigazdája

Ki ne ismerné Tóth Gabit, a Megasztár egykori felfedezettjét, aki veleszületett tehetségével és igazi "vadóc" stílusával le vette Magyarországot a lábáról!

Büszkén jelentjük be, hogy mostantól Tóth Gabi lesz a Perfect Nails arca és az október 6.-ai Jubileumi Körömpalota házigazdája!
>> További részletek

Tóth Gabi
 
Körömpalota Programok
 
Műköröm nagyterem programja

Különleges divatbemutató-körmök, extrém hosszússággal és díszítésekkel kerülnek bemutatásra a nagy színpadon. A workshop teremben hétköznapokon hordható szalon körmök készülnek különleges új anyagokkal és technikákkal. Itt olyan körmöket készítünk, amelyek a hétköznapi munkában is hasznosíthatóak.

A nagyteremeben extrém, show körmöket mutatunk be a Perfect Nails újdonságaival, míg a workshop kisteremben ezek hétköznapi változatait. Minden irányzat kedvelőit szeretettel várjuk!

>> Megnézem a nagyterem programját

 
Manikűr és pedikűr terem programja

Ízelítő a témákból:

- A legújabb divatőrület az úgynevezett "mágneses manikűr"
- Esztétikai pedikűr, különleges lábápolás nyár utáni időszakra
- Warm Thermal: Kifejezetten a hideg időszakra kifejlesztett melegítő hatású lábápolás
- ÚJ! Perfect Therapy Spa termékcsalád, szalonápolás utáni otthoni ápolás

>> Megnézem a manikűr-pedikű terem programját

 
Műköröm WORKSHOP terem programja

Egy külön terem, ahol egész napos bemutatót tartanak az ismert körömépítő, és körömdíszítő nagymesterek. Különálló asztalokon, egyedi bemutatók testközelből. Találkozz és beszélj velük személyesen, nézd meg technikáikat! Szalonköröm hordható szalondíszítéssel, vagyis mutatós körmök hétköznapokra.

Minden irányzat kedvelőit szeretettel várjuk!

>> Megnézem a WORKSHOP terem programját

 
* Az akció 2012. október 6-án, a Körömpalotára, a Perfect Nails, Orly, NSI márkájú, az akcióban szereplő egyes termékekre vonatkozik a készlet erejéig. Az árak tartalmazzák az ÁFÁ -t. Az akcióról további részletek a helyszínen. A műsorváltozás jogát fenntartjuk!
 
Kövess minket >>> Perfect Nails Europe - FacebookPerfect Nails Europe Perfect Nails Csatorna - YouTubePerfect Nails Videócsatorna Perfect Nails - TwitterTwitter 
 
www.perfectnails.hu
Ha nem szeretnél több hírlevelet kapni, akkor IDE kattintva leiratkozhatsz.