Kattints ide,ha nem jelenik meg52/1 szám2015.01.06.
Web Mobil PFD
Nail Beauty
Facebook Youtube www.perfectnails.hu
A győztes trió – Perfect Nails versenysikerek 2014-ben
A 2014-es évben elért eredmények maximálisan alátámasztják, hogy a versenyzőink idén is kitettek magukért és hozták a szebbnél szebben csillogó kupákat és érmeket.
Számokban kifejezve 15 arany, 6 ezüst, 4 bronz a tavalyi szüretünk eredménye.
Ezúton köszönjük minden résztvevőnek, aki szakértelmével, kitartásával hozzájárult a fenti eredményekhez illetve hogy tovább „öregbítették" a Perfect Nails márka hírnevét világszerte.
Perfect Nails Akció
Perfect Nails Akció Perfect Nails Akció Perfect Nails Akció Perfect Nails Akció
A teljes akciós kínálatunkat keresd a Nail & Beauty magazinban vagy a www.perfectnails.hu/akciok oldalon!
Részletek
„Marsala” az év színe 2015-ben
A ragyogó orchidea után a Marsala lesz az idei év színe a Pantone közleménye szerint.
Egy hangsúlyos, testes és eleganciát sugárzó szín, meleg árnyalatú vöröses-barnás tónusban. Az árnyalat a burgundi és a barna között található, egy olasz vidéken őshonos borpárlatról kapta a nevét. "Magabiztosságot és stabilitást nyújt, miközben táplálja, a testet, a lelket és a szellemet.” – írja a választását megindokolva a színtechnológiai vállalat. Íme néhány ajánló a Perfect Nails termékei közül, tündökölj velünk „Marsala-ban”!
Perfect Nails Akció
Részletek
Step by step:
Metálban utazunk
Az ünnepi csillogás nem múlik el nyomtalanul, sem az emlékeinkből, sem a körmeinkről. Két színt kombinálva mindig egy fajta egyediséggel dobhatjuk fel a díszítést. Egy visszafogottabb, ám mégis mutatós lakkozással kedveskedünk az év első step by step-jében. A különlegesség megálmodója Darabos Évi háromszoros Európa-bajnok, kétszeres Winner of winners és olimpiai bajnok, az ORLY népszerű és minőségi körömlakkjainak segítségével!
Perfect Nails Akció
Részletek
Látogass el www.sarabeauty.hu weboldalunkra és használd ki a kedvezményes kupon nyújtotta árelőnyöket.
A két megjelölt termék bármelyikét tedd a kosaradba, majd a vásárlásnál rögzítsd a kupon kódot. Kényeztesd magad árainkkal is!
Perfect Nails Akció
Minden héten egyszer - hogy melyik nap az titok...
Ismerős a szöveg? Könnyítésképp módosítunk a korábbi "Légy résen - és Tiéd az ajándék!" játékunkon, MOST csak egy kattintás és máris esélyes vagy a nyereményre. Nincs más dolgod, mint megosztani bejegyzésünket és várni a sorsolást. Játssz velünk és légy Te a szerencsés! A nyertes nevét Facebook oldalunkon közzé tesszük!
Perfect Nails Akció
Perfect Nails Akció Perfect Nails Akció Perfect Nails Akció Perfect Nails Akció Perfect Nails Akció Perfect Nails Akció Perfect Nails Akció Perfect Nails Akció Perfect Nails Akció Perfect Nails Akció Perfect Nails Akció Perfect Nails Akció
Perfect Nails Akció
Részletek
Perfect Nails
Ha nem szeretnél több hírlevelet kapni, akkor IDE kattintva leiratkozhatsz.
Áraink az ÁFÁ-t tartalmazzák!