Kattints ide,ha nem jelenik meg52/24 szám2014.06.17.
Web Mobil PFD
Nail Beauty
Facebook Youtube www.perfectnails.hu
Csapj le harmatos frissességű újdonságainkra és szerezd meg akciós áron profi termékeinket!
Perfect Nails Akció
A teljes akciós kínálatunkat keresd a Nail & Beauty magazinban vagy a www.perfectnails.hu/akciok oldalon!
Részletek
Perfect Nails
Perfect Nails
Hódíts ÚJ, trendi lila ékkőmintás körmös táskáddal!
Ezeket a dögös, lila színű körmös táskákat egyenesen Neked designoltuk! Ha kedveled a nyári fesztiválszezon pörgését, odavagy a szabadtéri szórakozóhelyek mainstream hangulatáért, és szereted az egyéniségedet kedvenc kiegészítőiddel, használati tárgyaiddal, munkaeszözeiddel is kifejezni, újítsd be egy trendi, vibrálóan lila színű körmös táskát - hiszen tudod, a Te színpompás egyéniséged megérdemli a legjobbat!
Perfect Nails Akció
Részletek
Perfect Nails
Perfect Nails
Vásárolj webáruházunkban szentivánéjkor,
és tiéd az AJÁNDÉK!
Perfect Nails Akció
Perfect Nails
Perfect Nails
Nálunk forgatott a TV2 stábja!
Kóstolj bele az Édes élet-be!
Nézd meg június 20-án, pénteken a TV2-n 21.15-kor az Édes élet adását, mert a műsorban Hódi Pamelának készítünk trendi géllakk körmöket! Ha június 29-éig beküldöd a brandmanager@perfectnails.hu e-mail címre, milyen színű lakkzselét használtunk az adásban, megnyerheted ezt a dögös Perfect Nails LacGel terméket* – és Te is olyan körmökkel hódíthatsz, mint Hódi Pamela!
Perfect Nails Akció
*Azok között, akik június 29-éig a brandmanager@perfectnails.hu e-mail címre beküldik a helyes választ arra a kérdésre, hogy az Édes élet fenti adásában milyen színű géllakk körmöket készítettünk Hódi Pamelának, kisorsolunk 3 db 4 ml Perfect Nails LacGel+ új trendi színű lakkzselét – a Hódi Pamelának készült körmök színével megegyező színben.
A választ tartalmazó e-mailben kérjük a válaszadó nevének feltüntetését. Sorsolás időpontja: 2014. június 30. A nyertesek nevét közzétesszük július 01-jei Online hírblokkunkban és Facebook oldalunkon. A nyertesekkel e-mailben felvesszük a kapcsolatot.
Perfect Nails
Perfect Nails
Zizegj Facebook oldalunkon!
Szereted a pezsgést? Szívesen lubickolsz a színes hírek áradatában? Rajongsz a kreatív posztokért? Akkor látogass el – akár naponta többször – Facebook oldalunkra, mert itt garantált a pörgés és az izgalom!
Perfect Nails Akció
Részletek
Perfect TIPP:
Premium minőség – mert Te ezt érdemled!

ÚJítsd be gyorsan ezt a trendi levendula színű, strapabíró buffert, amelyet fertőtleníthetsz, sőt, akár 4x tovább használhatsz, mint társait! Perfect „partnered” lesz a kíméletes előkészítésben és a felületfinomításban egyaránt!

Részletek
Műköröm
webáruház
~
Műköröm
Pedikűr-manikűr
KörömdíszekKellékek
 
Műköröm
oktatás
~
Műköröm tanfolyamok
Masszázs tanfolyamok
Műszempilla Oktatás
 
Műköröm
minták
~
Műköröm minták
Díszítő versenyek
Saját körömminta feltöltés
Ha nem szeretnél több hírlevelet kapni, akkor IDE kattintva leiratkozhatsz.
Áraink az ÁFÁ-t tartalmazzák!