Perfect Nails World Wide Főoldal Kapcsolat Területi képviselők Viszonteladók Rólunk Hírlevél Karrier Regisztráció Bejelentkezés

4 napos Halloween-i kuponakció!

Október 29-e és november 1-je között 20% kedvezménnyel rendelheted meg kedvenc műköröm alapanyagaidat, szépségápolási termékeidet legyen az Perfect Nails, Sara Beauty Spa, ORLY vagy NSI.
Nincs más dolog, mint bruttó 2.500 Ft felett vásárolni, és 20% kedvezményt kapsz rendelésed végösszegéből, amelyet kupon formájában írunk jóvá neked. 

További részletek: Akció időtartama: 2016. október 29. - november 1. 23:59 óra. Az akció kizárólag a www.perfectnails.hu oldalon leadott rendelésekre vonatkozik.  A megrendelések teljesítése a megrendelések beérkezési sorrendjében történik, a készlethiányból fakadó esetleges áruhiányért felelősséget nem vállalunk! A felhívás más akciókkal és egyéb kedvezményekkel nem vonható össze! A leadott rendeléseket november 2-án (szerdán) kezdjük el kiszállítani. GLS és Pick Pack Pont mellett, a csomagok már kérhetők Posta Pont és Foxpost-os és Dohány utcai személyes átvétellel is.  

A kupon beváltásának módja: A kupon beváltható szépségáruházunkban (1074, Dohány utca 46. tel.: +36 1 341-4645), valamint területi képviselőinknél. Az utalvány értékéből készpénz nem adható vissza!
Az utalvány 2016.12.31-ig érvényes! Az utalvány bármilyen formában történő sokszorosítása jogi következményeket von maga után!

660_hir_1.jpg

Szeretnék KÖRÖMKATALÓGUST és/vagy Nail&Beauty magazint!
Export possibilities worldwide

Szavazás
Melyik színkategóriát használod gyakrabban?
Csatlakozz hozzánk
Perfect Nails - Twitter
 
Forgalmazott márkáink
Meisinger
Sara Beauty Spa
Hírlevél | Adatkezelési tájékoztató | Általános Szerzodési Feltételek | Impresszum

Copyright 2013 , © Minden jog fenntartva Perfect Nails